Yozgat İl Koordinatörlüğü

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI DR. AHMET EŞREF FAKIBABA TKDK YOZGAT İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ



Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba 13 Ekim Cuma günü Yozgat’a ziyaret gerçekleştirdi. Değerlendirme Toplantısı ile başlayan programın ardından Bakan Fakıbaba yanlarında Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, kamu kurumlarının amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasını ziyaret etti.
TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü yeni hizmet binasında Bakan Fakıbaba’yı, TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker ve tüm il koordinatörlüğü çalışanları karşıladı. Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Bakan Fakıbaba yeni hizmet binasından ve hizmet binasında vatandaşlarla yapılacak görüşmeler için tasarlanan görüşme odasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Programına Kadışehri Kabalı meyve bahçesi ve Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombina Müdürlüğü ziyaretleriyle devam eden Bakan Fakıbaba daha sonra TKDK Yozgat İl Koordinatörlüğü’nün de içerisinde bulunduğu tarım kurum ve kuruluşları temsilcileriyle ve kurum personelleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Fakıbaba toplantıda yaptığı konuşmada, Yozgat’ta bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu dile getirdi.